Pagina opties

Groter
A A
RSS

Kom ook in actie tijdens de Landelijke Opschoondag op 23 maart 2019 (27-02-2019)

Op zaterdag 23 maart vindt de Landelijke Opschoondag plaats. Ook in de gemeente Bladel zal er op verschillende plaatsen door bewoners zwerfafval worden opgeruimd. Iedereen is welkom om mee te helpen. Deze opschoonactie is een landelijk initiatief en wordt georganiseerd door de gemeente Bladel en onsburo.

Landelijke Opschoondag 2019

De gemeente Bladel ondersteunt iedereen die tijdens de Opschoondag in actie komt met opruimmaterialen. Wilt u, uw buren, collega’s, vrienden of familie de buurt een stuk schoner maken? Meld u dan aan voor deze opschoonactie. Hoe meer mensen meedoen, hoe groter het effect.

Afvalbingo

Alle deelnemers kunnen ook meedoen met de Afvalbingo. Iedere deelnemer krijgt een bingokaart en bij een volle bingokaart wordt u beloond met een leuke verrassing. Daarnaast maken alle deelnemende groepen ook nog eens kans op € 100,-, € 200,- of € 300,- voor een buurt- of verenigingsfeest.

Wilt u mee doen?

Kom in actie en meld u aan op www.onsburo.eu/acties/lod2019-bladel. U heeft nog voldoende tijd om buren, collega’s, vrienden of familie op te trommelen om mee te doen. Indien u dit wenst, kunt u hierbij ondersteund worden door middel van promotiematerialen. Heeft u geen groep maar wilt u toch graag mee doen? Meld u dan aan als zelfstandig opruimer of sluit bij een andere groep aan.