Pagina opties

Groter
RSS

Kom ook in actie tijdens de Landelijke Opschoondag op 21 maart 2020! (22-01-2020)

Op zaterdag 21 maart wordt er in de gemeente Bladel op verschillende plaatsen door bewoners zwerfafval opgeruimd. Jong en oud, verenigingen en collega’s, iedereen is welkom. Deze opschoonactie is een landelijk initiatief en wordt georganiseerd door de gemeente en onsburo.

Landelijke Opschoondag 2020

Gemeente Bladel ondersteunt iedereen die deze dag in actie komt met opschoonmaterialen. Willen u en uw buren, vrienden of familie de buurt een stuk schoner maken? Fijn, want hoe meer mensen meedoen, hoe groter het effect!

Niet vies van een dubbele beloning?

Alle deelnemers ‘winnen’ sowieso een schone buurt, maar kunnen ook meedoen met de Afvalbingo. Gewapend met afvalgrijpers en een bingokaart is geen enkel stukje zwerfafval veilig en worden kinderen ware afvalhelden. Bij een volle bingokaart worden zij beloond met een leuke verrassing. En dat is niet alles: Alle deelnemende groepen maken kans op een fantastische prijs!

Enthousiast geworden?

Kom ook in actie en meld u aan op www.bit.ly/LOD2020-Bladel. Via uw aanmelding zijn bovendien promotiematerialen beschikbaar om buren, collega’s of (mede-)leerlingen enthousiast te maken om mee te doen. Heeft u geen groep, maar wilt u toch graag meedoen? Meld u via bovenstaande link dan alvast aan als zelfstandige opruimer en sluit later eventueel aan bij een groep. Hopelijk tot ziens op de Landelijke Opschoondag!