Pagina opties

Groter
A A
RSS

KempenTech 2019 barst weer los (27-03-2019)

Op vrijdag 24 mei en zaterdag 25 mei presenteren Kempische bedrijven zich op de 6de editie van KempenTech, een hotspot van de Dutch Technology Week. De bedrijven laten op dit techniekevenement hun specialismen, innovaties en nieuwste machines zien.

De combinatie van programma’s voor ondernemers, jongeren en scholieren, inwoners uit de Kempen en andere geïnteresseerden zorgen voor de kracht van de KempenTech techniekbeurs. Er is een hoop te beleven. Vrijdag is o.a. de relatiedag: voor en door ondernemers. Die dag worden een bedrijvenbeurs, een netwerklunch en een symposium met netwerkborrel georganiseerd voor ondernemers. Op vrijdag is er ook een uitgebreid techniekprogramma voor basisschoolleerlingen en scholieren op uitnodiging. Zij komen op een speelse manier in contact met techniek en lokale bedrijven. Op de zaterdag wordt de High Tech Ontdekkingsroute georganiseerd. Deze dag zit vol met verrassende ontdekkingen voor iedereen. Voor alle werkenden en werkzoekenden wordt de banenbeurs georganiseerd door Werken in de Kempen.

Als (techniek)bedrijf uit de Kempen mag u dit event niet missen. Inmiddels hebben zich al 19 bedrijven aangemeld. Aanmelden kan via www.kempentech.nl/aanmelden. 

KempenTech vindt plaats op het Kempisch Bedrijvenpark, Diamantweg 52 in Hapert. Het evenement wordt georganiseerd door het Kempische Ondernemers Platform, Werken in de Kempen, Van der Aalst Events, Techniekportaal De Kempen, het Huis van de Brabantse Kempen en het Kempisch Bedrijvenpark.