Pagina opties

Groter
A A
RSS

Jongeren gezocht voor filmpje over het leven in de gemeente Bladel (07-11-2018)

In samenwerking met Pius X-TV wil de gemeente Bladel een filmpje maken over het leven in de gemeente Bladel vroeger en nu.

In dit korte filmpje worden een aantal jongeren en ouderen aan het woord gelaten over verschillende onderwerpen (bijvoorbeeld: sport, vrije tijdsbesteding, uitgaan en sociaal leven, liefde en relaties, economie en geld, vervoer, vakanties/reizen, winkelen, werk en sociale druk, idolen en emancipatie). Door de uiteenlopende verhalen worden op een leuke manier de verschillen en overeenkomsten tussen het leven in Bladel vroeger en nu in beeld gebracht.

Voor dit filmpje is de gemeente nog op zoek naar een aantal enthousiaste jongeren (tussen de 16 en 30 jaar), die kort iets willen vertellen over hun leven nu in de gemeente Bladel. Dat kan over elk van de eerder genoemde onderwerpen gaan.

Heeft u iets leuks te vertellen dat u graag wilt delen? Meld u dan aan door een e-mail te sturen aan voorlichting@bladel.nl of telefonisch via 0497 - 36 16 36 (vraag naar S. Wagenaars) en geef daarbij aan over welk(e) onderwerp(en) u iets wilt vertellen in het filmpje.

Bron foto: Heemkunde Kring Pladella Villa