Pagina opties

Groter
RSS

Inschrijvingen gebruik sporthallen X-sport Bladel en Eureka Hapert seizoen 2021-2022 (09-06-2021)

sporthal X sport

Ook komend seizoen worden er, voor de binnensporten, weer ruimtes beschikbaar gesteld in de sporthallen X-sport in Bladel en Eureka te Hapert.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden via het inschrijfformulier op de website van de gemeente Bladel (www.bladel.nl/sporthallen). Het kan hierbij gaan om een vast uur voor uw vereniging gedurende het hele seizoen of voor incidenteel gebruik. Er kan voor zowel doordeweeks gebruik (trainingen) als voor gebruik in het weekend (wedstrijden) ingeschreven worden. Alle inschrijvingen moeten vóór 5 juli binnen zijn bij de gemeente Bladel.

De sporthallen zijn beschikbaar in het aankomende seizoen van 6 september 2021 tot en met 22 juli 2022, uitgezonderd van een aantal feestdagen. Deze feestdagen en de tarieven voor 2021 zijn te vinden op www.bladel.nl/sporthallen.

Voor het huren van een ruimte in de sporthal X-sport te Bladel en/of Eureka te Hapert gelden bepaalde gebruiksvoorwaarden waar iedereen zich aan moet houden. Ook zijn er toewijzingscriteria en op basis daarvan worden de verenigingen ingedeeld. De gebruiksvoorwaarden en toewijzingscriteria zijn ook terug te vinden op de website van de gemeente Bladel. 

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, dan kunt u contact opnemen met Niek van Boekel, afdeling Ontwikkeling (telefoon 0497 – 361 636 of n.vanboekel@bladel.nl).