Pagina opties

Groter
A A
RSS

Inschrijvingen gebruik sporthallen X-sport Bladel en Eureka Hapert seizoen 2019-2020 (24-04-2019)

foto Rieky Hermans

Ook komend seizoen worden er binnen de gemeente Bladel weer ruimten in de sporthallen X-sport te Bladel en Eureka te Hapert beschikbaar gesteld voor de binnensport. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via een inschrijfformulier dat te vinden is op de gemeentelijke website.

Het kan hierbij gaan om een vast verenigingsuur gedurende het hele seizoen of voor incidenteel gebruik. Op dit moment kan er alleen nog ingeschreven worden voor het maandag t/m vrijdaggebruik en deze inschrijving moet vóór 25 mei a.s. binnen zijn bij de gemeente. Zodra de sportbonden de wedstrijdprogramma’s voor het nieuwe seizoen kenbaar maken, is het ook mogelijk om voor het weekendgebruik aan te melden. De sporthallen zijn beschikbaar in het aankomende seizoen van 19 augustus 2019 tot en met 10 juli 2020, een aantal feestdagen uitgezonderd. Deze feestdagen en de tarieven voor 2019 zijn ook te vinden op de gemeentelijke website.

Voor het huren van een ruimte in de sporthal X-sport te Bladel en/of Eureka te Hapert gelden bepaalde gebruiksvoorwaarden waar iedereen zich aan dient te houden. Ook zijn er toewijzingscriteria en op basis daarvan worden de verenigingen ingedeeld. Net zoals de andere formulieren zijn deze gebruiksvoorwaarden en toewijzingscriteria terug te vinden op de gemeentelijke website.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Dan kunt u contact opnemen met Niek van Boekel, afdeling Ontwikkeling (telefoon 0497 - 36 14 46 of n.vanboekel@bladel.nl).