Pagina opties

Groter
A A

Inschrijvingen gebruik sporthallen X-sport Bladel en Eureka Hapert seizoen 2018-2019 (11-04-2018)

Ook komend seizoen worden er binnen onze gemeente weer ruimten in de sporthallen X-sport in Bladel en Eureka in Hapert beschikbaar gesteld ten behoeve van de binnensport.

Belangstellenden kunnen zich via een inschrijfformulier aanmelden. Het kan hierbij gaan om een vast verenigingsuur gedurende het hele seizoen of voor incidenteel gebruik. Op dit moment kan er alleen nog ingeschreven worden voor het maandag t/m vrijdaggebruik en deze inschrijving moet vóór 19 mei a.s. binnen zijn bij de gemeente. Zodra de sportbonden de wedstrijdprogramma’s voor het nieuwe seizoen kenbaar maken, is het ook mogelijk om voor het weekendgebruik aan te melden.

De sporthallen zijn beschikbaar in het aankomende seizoen van 20 augustus 2018 tot en met 5 juli 2019, uitgezonderd van een aantal feestdagen. 

Voor het huren van een ruimte in de sporthal X-sport en/of Eureka gelden bepaalde gebruiksvoorwaarden waar iedereen zich aan dient te houden. Ook zijn er toewijzingscriteria en op basis daarvan worden de verenigingen ingedeeld.  Deze gebruiksvoorwaarden zijn hier te vinden

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, dan kunt u contact opnemen met Niek van Boekel, afdeling Ontwikkeling (telefoon 0497-361446 of n.vanboekel@bladel.nl).