Pagina opties

Groter
RSS

Informatieavond ontwerp gebied Groene Long op woensdag 13 januari 2021 (06-01-2021)

groene long

De initiatiefnemers van De Groene Long, de klankbordgroep van omwonenden en de gemeente werken aan een ontwerp voor het gebied De Groene Long. KruitKok Landschapsarchitecten ondersteunt hen hierbij. Het resultaat is een conceptontwerp waarop te zien is hoe het gebied eruit komt te zien.

Dit wordt digitaal gepresenteerd op 13 januari aanstaande. Daarna staat het tot en met 26 januari open voor reacties.

De link naar de uitzending vindt u op de Facebook– en YouTubepagina van de gemeente Bladel (zoek op Facebook en YouTube naar Gemeente Bladel). Voor het volgen van de uitzending heeft u een internetverbinding en computer, laptop, tablet of mobiele telefoon nodig. U kunt de uitzending ook op een later moment terugkijken.

Datum uitzending: woensdag 13 januari 2021.
Tijd: vanaf 19.30 uur (het is handig om 19.15 uur de stream al aan te zetten).
Locatie: digitale interactieve uitzending via de Facebook– en YouTubepagina van de gemeente Bladel.

               Facebook: www.facebook.com/gemeenteBladel
               YouTube: www.youtube.com/gemeenteBladel

De initiatiefnemers praten u bij over de stand van zaken. Esther Kruit, van KruitKok Landschapsarchitecten, vertelt meer over het ontwerp voor het gebied.

Reactie mogelijk op ontwerp gebied

Wilt u naderhand het ontwerp nog eens zelf bekijken en hierop uw reactie geven? Dan kan dit vanaf 13 januari via www.groenelongbladel.nl. Doet u dit liever niet digitaal? Dan kunt u het ontwerp ook op papier inzien bij de receptie van het gemeentehuis (Markt 21 in Bladel) en een schriftelijke reactie achterlaten. Maak hiervoor een afspraak. U kunt via onderstaande e-mailadressen ook contact opnemen met de verschillende initiatiefnemers.

Vervolg

Na 26 januari worden alle reacties verwerkt en hoort u wat ermee wordt gedaan. De gemeenteraad bespreekt het definitieve ontwerp voor op 1 maart. Op 25 maart neemt de gemeenteraad een besluit over het definitieve gebiedsontwerp. Als de gemeenteraad positief besluit op het ontwerp dan start de uitvoering in het voorjaar van 2021.

Heeft u vragen, tips, wilt u op de hoogte blijven en/of uzelf aanmelden als vrijwilliger? Neem dan contact op met: