Pagina opties

Groter
RSS

Huldiging jeugdsportkampioenen 19 juni (25-03-2020)

Bent u (of is uw team) kampioen geworden in de periode van juni 2019 tot en met juni 2020? Of bent u (is uw team) geen kampioen geworden maar bent u gewoon een sportkanjer?

Op vrijdag 19 juni 2020 worden de jeugdige (t/m 18 jaar) beweegtalenten van onze gemeente weer gehuldigd op de markt in Bladel. Op deze dag worden alle sportkanjers in het zonnetje gezet, ze worden door burgemeester, wethouders en juffen en meesters gehuldigd met een medaille en uiteraard wordt iedereen voorzien van een hapje en een drankje. Net als vorig jaar vindt dit plaats tijdens het Bladel Beach Volleybal weekend.

Spelletjes en awards

Voor en tijdens de huldiging is er van alles te beleven op de markt. Zo zal Click Sport het jaarlijkse Click Beach evenement weer organiseren tussen 16.00 en 18.00 uur. Hier worden onder andere de volgende activiteiten aangeboden: stormbaan, beachvolley en andere beach games. Ook de mascotte ‘Kick van Click’ is weer aanwezig om met de kinderen op de foto te gaan.

Tot slot is er nog het fenomeen Awards. Tijdens de sportkanjerhuldiging worden er ook een aantal prijzen uitgereikt. Deze zijn bedoeld om mensen in het zonnetje te zetten die het afgelopen jaar iets bijzonders hebben gedaan binnen de sport- en beweegwereld. Denk hierbij aan de vrijwilliger van het jaar of iemand die na een lelijke blessure een prachtige comeback heeft gemaakt. Of…vul maar in. Kent u zo iemand? Nomineer hem of haar dan door een mailtje te sturen naar: sportkanjer@bladel.nl, met daarin de naam van die persoon en waarom u hem of haar nomineert.

Geef dus iemand op!

De sportverenigingen zijn inmiddels al benaderd om hun kampioenen door te geven aan de organisatie. De organisatie merkt echter dat die uitnodiging niet altijd bij de kinderen aankomt. Daarom vragen we aan al de sport- en beweegbeoefenaars: heeft u het afgelopen jaar een bijzondere prestatie op beweeggebied geleverd? Geef dan uw (of uw team) op door een mailtje te sturen naar: sportkanjer@bladel.nl.

Laten we hopen op enorm veel aanmeldingen en een grote opkomst, zodat we er samen een geweldig feest van kunnen maken!