Pagina opties

Groter
RSS

Herinrichting Oude Provincialeweg te Hapert (14-10-2020)

Oude Provincialeweg Hapert

Nu de werkzaamheden aan de doorgaande wegen De Wijer, Nieuwstraat en Ganzestraat zijn afgerond, is de Oude Provincialeweg aan de beurt om heringericht te worden. Hierbij wordt naar alle facetten gekeken, zowel boven als onder de grond. Uw input voor dit project wordt gevraagd!

Het klachten- en meldingen systeem van de gemeente Bladel geeft een aardig beeld van de knelpunten in de straat, maar de aannemer van de gemeente wil het ook graag rechtstreeks van u horen. Daarnaast is het ook belangrijk om te weten wat er juist wel erg goed is aan de huidige inrichting.

Laat van u horen

Normaal gesproken zou de aannemer een grote bijeenkomst organiseren om deze informatie bij u op te halen. Door de huidige coronamaatregelen kan dat niet. Daarom is de vraag aan u om uw wensen, verbeterpunten en de pluspunten door te geven via de website die speciaal voor dit project is gemaakt: www.rainfra.nl/project/oudeprovincialeweg. U kunt tot uiterlijk vrijdag 30 oktober uw input doorgeven.

Klankbordgroep

De gemeente Bladel zoekt ook mensen die wonen in de Oude Provincialeweg in Hapert en die in de klankbordgroep willen plaatsnemen. Samen met deze vertegenwoordigers uit de straat, gaat de aannemer aan de slag met de plannen. Meer informatie leest u op www.rainfra.nl/project/oudeprovincialeweg.