Pagina opties

Groter
RSS

Heb #aandachtvoorelkaar: deel ook uw verhaal! (28-10-2020)

Aandacht voor elkaar

Al ruim een half jaar houdt het coronavirus iedereen in zijn greep. Er zijn allerlei maatregelen om ervoor te zorgen dat zo min mogelijk mensen besmet raken: anderhalve meter afstand houden, handen goed wassen, niezen in de ellenboog en zoveel mogelijk thuis werken.

Het vraagt veel van iedereen om de maatregelen te volgen. Hoe heeft het coronavirus, of de maatregelen rondom het virus, uw leven veranderd? Hoe houdt u het vol en hoe houdt u de moed erin? Heeft u tips voor andere inwoners?

De gemeente Bladel verzamelt graag verhalen over wat deze tijd voor u betekent. Die verhalen komen dan terug in onder andere weekkrant De Kempenaer. Heeft u een bijzonder verhaal? Deel uw verhaal dan door het in een e-mail te sturen naar voorlichting@bladel.nl. Een brief sturen kan ook; stuur deze dan naar Gemeente Bladel, Postbus 11, 5530 AA Bladel. Als u wilt, kan daar een foto bij voor publicatie. Geef ook uw contactgegevens door zodat er bij vragen contact met u kan worden opgenomen door de gemeente (deze worden niet gedeeld in het artikel).