Pagina opties

Groter
A A
RSS

Gemeentelijke onderscheiding voor Geert Heuveling (02-04-2019)

Geert Heuveling kreeg op 1 april 2019 de gemeentelijke vrijwilligersonderscheiding en bijbehorende sierspeld uitgereikt. Hij ontving deze uit handen van burgemeester Bosma in de kantine van handboogvereniging O.N.A.

De gemeentelijke vrijwilligersonderscheiding werd toegekend voor zijn vele en langdurige vrijwilligerswerk. Geert is zeer betrokken bij de handboogsport in het algemeen en handboogvereniging O.N.A. in het bijzonder. Onder andere door zijn 25 jaar voorzitterschap heeft hij hier onmiskenbaar zijn stempel gezet.

Voor de bondswedstrijden is Geert vaak een van de eersten voor het treffen van de nodige voorbereidingen. Ook heeft hij inhaalwedstrijden van de bondscompetitie van de Nederlandse Handboogbond naar Bladel gehaald. Daarnaast leidt hij demo’s handboogschieten aan uiteenlopende groepen, zoals scholen, personeels- en buurtverenigingen. Verder werkt Geert mee aan de vervanging van de doelwand en zorgt hij als elektrotechnisch monteur voor onderhoud en kleine reparaties aan het clubgebouw. Tijdens de bouw van het clubgebouw heeft hij ook een prominent aandeel gehad in de organisatie. Ten slotte is Geert al meer dan 15 jaar voorzitter van het Onderonsje. Dit is een informele vereniging die een jaarlijkse competitie van 6 wedstrijden voor 55+ organiseert voor een aantal handboogverenigingen in de regio.