Pagina opties

Groter
RSS

Gemeente Bladel zoekt nieuwe ambassadeurs! (16-06-2021)

Twan en Sill van DeMaackers

Het nieuwe gemeentemagazine mag dan volgend jaar pas uitkomen, bij gemeente Bladel zijn ze toch al bezig met de voorbereidingen hiervan. Daarom zijn ze op zoek naar ambassadeurs die geïnteresseerd zijn om geïnterviewd te worden voor het nieuwe gemeentemagazine.

Ambassadeurs? Wat houdt dat in?

Met een ambassadeur wordt iemand bedoeld die zich binnen de gemeente Bladel sterk inzet en een aanspreekpunt is op een bepaald gebied. Dit kan van alles zijn: natuur, cultuur, sport, vrijwilligerswerk, toerisme, ondernemingen… Voorbeelden van ambassadeurs die vorig jaar in het gemeentemagazine stonden waren de molenaar van de molen in Hapert, iemand die zich inzet voor de Vogelwerkgroep de Kempen en een vrijwilligster van de brandweer, maar er kan natuurlijk veel breder gekeken worden.

Kent u of bent u de perfecte ambassadeur?

Kent u of bent u iemand die een goede ambassadeur is voor Bladel, Casteren, Hapert, Hoogeloon of Netersel? Heeft u, of de persoon die u opgeeft, in de zomervakantie tijd om een keer een kort (eventueel telefonisch) interview te doen en een foto te laten maken? Vindt u het leuk om eens te vertellen waar u zich zoal mee bezighoudt of kent u iemand die het eens verdient om in de spotlights gezet te worden? Geef uzelf of een ander dan op! U kunt een mail sturen naar voorlichting@bladel.nl, met als onderwerp ‘Ambassadeur’. Vertel kort iets over uzelf of over de persoon die u zou willen voordragen: waarom is deze persoon een perfecte ambassadeur voor de gemeente? Vergeet ook niet om contactgegevens achter te laten. U kunt iemand opgeven tot en met 4 juli.

Foto: Twan en Sill van het bedrijf DeMaackers, twee van de ambassadeurs van vorig jaar. Foto: Imca van de Weem