Pagina opties

Groter
RSS

Gemeente Bladel verkoopt vier woningen in Hapert en vier woningen in Casteren (20-05-2020)

De gemeente Bladel gaat vier woningen aan het Roodbont te Hapert en vier woningen aan de Vurste Putten in Casteren verkopen. De woningen in Hapert zijn eengezinswoningen en de woningen in Casteren zijn beneden- en bovenwoningen die uitermate geschikt zijn voor 1 of 2 persoonshuishoudens.

De koopprijs (vrij op naam) van de woningen staat vast. Door de verkopend makelaar wordt er een open huis gehouden conform de RIVM richtlijnen. De woningen worden per inschrijving verkocht, waarbij kopers kunnen aangeven akkoord te gaan met de prijs en voorwaarden. Mochten er meerdere kandidaten dezelfde woning willen kopen, dan wordt er geloot. In de koopovereenkomst wordt een zelfbewoningsplicht opgenomen, zodat we er zeker van zijn dat de koper de woning ook gaat bewonen. De woningen in Hapert worden op korte termijn te koop aangeboden en de woningen in Casteren worden te koop aangeboden zodra de splitsing in appartementsrechten is afgerond door de notaris.

Voor de verkoop van de woningen heeft de gemeente Roijmans Makelaardij te Bladel opdracht gegeven. Voor nadere informatie omtrent de verkoop kunt u terecht bij Roijmans Makelaardij, www.roijmans.nl. Zij zijn telefonisch bereikbaar op 0497 - 38 01 03 of per e-mail info@roijmans.nl.