Pagina opties

Groter
RSS

Expositie Corry Pasmans en Addy Graafmans in gemeentehuis Bladel (09-10-2019)

Tot en met 20 december is in het gemeentehuis het werk te zien van Corry Pasmans en Addy Graafmans.

Corry Pasmans heeft de vrije grafiek en de 7-jarige schilderopleiding met eervolle vermelding afgerond aan de Kunstacademie te Arendonk. In haar werk maakt ze gebruik van diverse technieken waaronder schilderen, etsen, linosneden en mengvormen daarvan. Ze wordt geïnspireerd door alles wat om haar heen gebeurt, op basis van wat haar hart haar ingeeft met gevoel voor ruimte en vrijheid, positieve energie, beweging, kleur en optimisme. Daarnaast is muziek een grote inspiratiebron die haar uitdaagt om dromerig te schilderen en te experimenteren met andere kunstvormen.

Addy Graafmans is beeldend kunstenaar en maakt heel divers werk, waaronder schilderijen. Ze heeft kennis vergaard bij diverse kunstenaars, nadat ze in de jaren 80 een hobbymatige cursus volgde. Ook Addy Graafmans heeft de grafische opleiding aan de Kunstacademie in Arendonk gevolgd. In haar werk maakt ze gebruik van diverse thema’s waaronder stippen, dotjes, rondjes en cirkels, textiel, muziek en ritme. Kleur is  ten opzichte van het grafische werk meer en heftiger aanwezig.

Openingstijden

De werken van Corry Pasmans en Addy Graafmans zijn te zien tot en met vrijdag 20 december in het gemeentehuis in Bladel. U kunt er vrijblijvend terecht op maandag en woensdag van 9.00 tot 19.00 uur, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 17.00 en op vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur.