Pagina opties

Groter
RSS

Een mooie foto van een evenement of activiteit in de gemeente? (24-07-2019)

Stuur ons uw mooiste foto(‘s) en breng de gemeente Bladel in beeld!

Fotowedstrijd gemeentegids 2020

U kunt nog steeds meedoen aan de fotowedstrijd voor de gemeentegids van 2020. Stuur uw mooiste foto(‘s) van de gemeente Bladel in en wie weet komt uw foto in de nieuwe gids te staan! Naast natuurfoto’s zijn foto’s van evenementen, activiteiten of herkenbare plekken in de gemeente ook van harte welkom!

U kunt uw foto’s nog tot en met vrijdag 30 augustus sturen naar voorlichting@bladel.nl onder vermelding van uw naam en adresgegevens. De winnende foto wordt beloond met een VVV-bon ter waarde van € 50,- en zijn of haar foto wordt op de voorpagina van de gids geplaatst.

Om het voor iedereen helder en leuk te houden, hebben we een aantal spelregels:

  • We ontvangen graag foto’s die in de gemeente Bladel zijn gemaakt en volgens u de gemeente in beeld brengen. Geef in de mail en/of in de bestandsnamen aan waar de foto’s zijn gemaakt. 
  • De foto’s moeten aangeleverd worden in JPEG/JPG-formaat met een minimale resolutie van 300 dpi of minimaal 1 Mb.  
  • Door deelname aan de fotowedstrijd geeft de maker de gemeente Bladel het recht om de aangeleverde foto’s vrij te gebruiken in andere interne en externe communicatie-uitingen.
  • Indien er personen herkenbaar op de foto staan, garandeert de maker dat de geportretteerde perso(o)n(en) toestemming voor de foto en deelneming van de actie hebben gegeven.
  • De inzender vrijwaart gemeente Bladel van aanspraken tot schadevergoeding, dan wel redelijke (gebruik)vergoeding vanwege inbreuk op het portretrecht.

De winnende foto wordt begin september 2019 bekend gemaakt. Hij of zij krijgt hier persoonlijk bericht over.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met team communicatie via voorlichting@bladel.nl of via telefoonnummer 0497-361636.

Fotograaf: Roel Maas