Pagina opties

Groter
RSS

Download de nieuwe afvalapp: AfvalWijzer (06-01-2020)

Onze gemeente heeft een nieuwe afvalapp: de AfvalWijzer. Download deze nieuwe app en zie in één oogopslag welk afval op welke dag ingezameld wordt. Met handige notificaties hoeft u bovendien nooit meer een inzameldag te missen. En met de scheidingsinformatie, overige tips en het laatste nieuws in de app, blijft u altijd op de hoogte van het afval- en grondstoffensysteem in de gemeente.

Met deze app maken we het inzamelen van afval makkelijker en overzichtelijker voor inwoners. Download de gratis app in de Appstore (iPhone) of Google Playstore (Android).

  • Overzichtelijke weergave ophaaldata: zie in één oogopslag welk afval op welke dag ingezameld wordt.
  • Notificaties: ontvang meldingen van aankomende inzamelmomenten en stel zelf in wanneer u deze herinnering krijgt op uw smartphone of in uw mailbox.
  • Pushberichten: soms is de inzameling tijdelijk anders, of kunnen inzamelwagens bijvoorbeeld niet uitrijden vanwege hevige sneeuwval. In die situaties ontvangt u een melding en bericht hierover op uw smartphone of in uw mailbox.
  • Alles over afval: met de scheidingsinformatie heeft u alle informatie over afval en grondstoffen in de gemeente Bladel altijd paraat. U vindt er informatie over restafval, gft, PMD, papier en karton, glas, textiel, luiers, milieustraten, grofvuil en elektrische apparaten.
  • Tips: in de AfvalApp vindt u handige tips voor hergebruik, recycling en het voorkomen van afval.
  • Locaties containers: vind de dichtstbijzijnde container voor glas, textiel en luiers via de kaart met de locaties bij u in de buurt.

Afvalkalender

Wilt u toch liever een papieren jaarkalender met inzameldata? Deze is eenvoudig te downloaden op de pagina ‘Jaaroverzicht’ via www.mijnafvalwijzer.nl. U kunt de papieren afvalkalender ook ophalen in het gemeentehuis aan de Markt 21 in Bladel.