Pagina opties

Groter
A A

Dorpsdichter gemeente Bladel gezocht (07-06-2018)

Op 28 oktober 2016 werd Jan Smets gekozen als Dorpsdichter van de gemeente Bladel. Dit jaar draagt hij het stokje over. Maar aan wie zal dit zijn? Is dit u op het lijf geschreven? Tot uiterlijk 1 augustus kunt u zich aanmelden voor de verkiezing.

De gemeente Bladel is op zoek naar iemand die het leuk vindt om minimaal zes keer per jaar te dichten over locaties, evenementen, personen of gebeurtenissen in de gemeente én hier zelf ook woonachtig is. De gedichten krijgen een mooie plaats op de gemeentelijke website en in de lokale media. Ook krijgt de Dorpsdichter de mogelijkheid gedichten voor te dragen bij speciale gelegenheden.

De verkiezing vindt plaats in oktober. Om hiervoor in aanmerking te komen, vragen we u om twee gedichten te schrijven; één over de gemeente Bladel en één over een onderwerp naar keuze. Aanmelden kan tot 1 augustus door uw gegevens en de gedichten te sturen naar voorlichting@bladel.nl. Voor eventuele vragen kunt u contact op nemen met team Communicatie (0497 - 36 16 36).