Pagina opties

Groter
RSS

Coronamaatregelen bij de milieustraat (08-07-2020)

Om mogelijke besmetting met het coronavirus voor bezoekers, medewerkers en transporteurs zo klein mogelijk te houden, zijn ook bij de milieustraat beschermende maatregelen ingevoerd. Deze maatregelen komen overeen met de landelijke richtlijnen van het RIVM.

Inwoners worden opgeroepen om enkel naar de milieustraat te gaan als dat echt noodzakelijk is, anderhalve meter afstand te houden, regelmatig handen te wassen en thuis te blijven bij klachten als hoesten, niezen, keelpijn en koorts.

De medewerker aan de poort draagt handschoenen en het pinapparaat wordt na ieder bezoek schoongemaakt met desinfectiemiddel. Medewerkers hebben opdracht gekregen om bezoekers zo min mogelijk te helpen en er worden slechts 5 bezoekers tegelijkertijd toegelaten. De richtlijnen worden landelijk langzaam maar zeker verder versoepeld; waar mogelijk worden de coronamaatregelen ook bij de milieustraat versoepeld. Gelet op de richtlijn om ten minste anderhalve meter afstand te houden, blijft het aantal bezoekers dat tegelijkertijd wordt toegelaten voorlopig in principe nog beperkt tot maximaal 5. Voor zover de medewerkers dat verantwoord achten, wordt daar soepel mee omgegaan. Desondanks kan dat nog wel leiden tot lange(re) wachttijden.

Of en wanneer de maatregelen nog verder versoepeld kunnen worden, is mede afhankelijk van de landelijke richtlijnen. Wij hopen op uw begrip en medewerking. Alleen samen krijgen we corona onder controle!