Pagina opties

Groter
A A
RSS

Breng de gemeente Bladel in beeld! Fotowedstrijd gemeentegids 2019 (18-07-2018)

Foto: Liesbeth Schippers

In december 2018 verschijnt de gemeentegids voor 2019, die het bedrijf Akse Media uitgeeft in samenwerking met de gemeente Bladel. We willen de gids niet alleen vóór u maken, maar ook met u. Wij organiseren daarom een fotowedstrijd, waarbij we (een selectie) van de ingezonden foto’s in de gemeentegids plaatsen. 

U kunt uw foto(’s) tot en met vrijdag 31 augustus sturen naar voorlichting@bladel.nl onder vermelding van uw naam en adresgegevens. De winnende foto wordt beloond met een VVV-bon ter waarde van € 50,- en komt op de voorpagina van de gemeentegids.

Om het voor iedereen helder en leuk te houden, hebben we een aantal spelregels:

  • We ontvangen graag foto’s die volgens u de gemeente Bladel in beeld brengen. Geef in de mail en/of in de bestandsnamen aan waar de foto’s zijn gemaakt. 
  • De foto’s moeten aangeleverd worden in JPEG/JPG-formaat met een minimale resolutie van 300 dpi of minimaal 1 Mb.  
  • Door deelname aan de fotowedstrijd geeft de maker de gemeente Bladel het recht om de aangeleverde foto’s vrij te gebruiken in andere interne en externe communicatie-uitingen.
  • Indien er personen herkenbaar op de foto staan, garandeert de maker dat de geportretteerde perso(o)n(en) toestemming voor de foto en deelneming van de actie hebben gegeven.
  • De inzender vrijwaart gemeente Bladel van aanspraken tot schadevergoeding, dan wel redelijke (gebruik)vergoeding vanwege inbreuk op het portretrecht

De winnende foto wordt begin september 2018 bekend gemaakt. De winnaar krijgt hiervan persoonlijk bericht.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met team communicatie via voorlichting@bladel.nl  of via telefoonnummer 36 16 36.