Pagina opties

Groter
A A
RSS

Brabant Remembers bijeenkomst 18 september (11-09-2018)

Visit Brabant is de marketingorganisatie van de provincie Noord-Brabant. Zij zetten het meest aansprekende aanbod van Brabant in de etalage. Dit aanbod verbinden ze via thema's en in 2019 staat Brabant in het teken van Brabant Remembers.

Brabant Remembers omsluit persoonlijke verhalen uit de Tweede Wereldoorlog over diverse onderwerpen, waarbij vaak levensveranderende keuzes centraal staan. Er zijn 75 verhalen geselecteerd, die u kunt terugvinden via www.brabantremembers.com. Brabant Remembers heeft een cultureel programma samengesteld, waarbij zij samen met lokale partijen de verhalen tastbaar willen maken.

Ook voor de Kempengemeenten zijn verhalen vastgesteld. Op dinsdag 18 september wil Brabant Remembers met u in gesprek gaan, om zo het gesprek aan te gaan met verschillende partijen binnen de gemeenten om uiteindelijk een mooi programma te presenteren. 

Samen wil Brabant Remembers en de Kempengemeenten met elkaar aan de slag om te kijken waar zij elkaar kunnen versterken, waar kansen voor samenwerking liggen, en hoe er samen een interessant programma binnen de Brabanste Kempen aangeboden kan worden.

Invulling ochtend:

9:45u                                    Inloop
10:00u                                  Aanvang ochtend: Waarom bent u hier en wie / wat is Brabant Remembers
10:30u                                  Het woord is aan u! Graag horen wij waar u mee bezig bent
11:00u                                  Toelichting op de Kempenverhalen (zie bovenstaande link) met een inspirerende sessie wat we hier mee kunnen
12:00u                                  Afsluiting met mogelijkheid na te praten onder genot van een drankje en een broodje

Graag zien zij u dinsdag 18 september bij Kempenmuseum De Acht Zaligheden, Kapelweg 2 te Eersel.

Als u zich nu al wilt aanmelden, kunt u  een mail sturen naar c.rampen@bladel.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de ambtenaar Vrijetijdseconomie binnen uw gemeente.