Pagina opties

Groter
RSS

Akse Media start met bijwerken adressenbestand gemeentemagazine (16-09-2020)

Verschillende gemeentemagazines op een stapeltje

Begin januari komt het nieuwe gemeentemagazine uit. Dit magazine wordt, in samenwerking met de gemeente Bladel, uitgegeven door Akse Media.

Achterin het gemeentemagazine staat altijd een adressenlijst met verschillende organisaties en verenigingen uit de gemeente. Akse Media is deze week begonnen met het bijwerken van deze adressenlijst. Alle adressen die voorzien zijn van een e-mailadres krijgen een e-mail ter controle van de gegevens. In deze e-mail staat een unieke en persoonlijke code, waarmee u de gegevens zelf kunt aanpassen. Als er geen e-mailadres bekend is, wordt u telefonische door Akse Media benaderd.

Staat u nog niet in de adressenlijst?

Dan moet u uw organisatie of vereniging zelf aanmelden. Dit kan via email: redactie@aksemedia.nl (vergeet niet in de titel te vermelden dat het om het gemeentemagazine van Bladel gaat), via telefoon: 0223 – 673010, of schriftelijk: Akse Media (t.a.v Gemeentemagazine Bladel), Postbus 6033, 1780 KA Den Helder. Eén vermelding in de adressenlijst is gratis, voor uitbreiding van de adressen moet u betalen.

Wijzigingen of aanmeldingen voor de adressenlijst kunnen uiterlijk doorgegeven worden tot en met 23 oktober 2020.