Pagina opties

Groter
A A

Afvalbingo tijdens de Landelijke Opschoondag: Maak je buurt schoon en win een BBQ! (07-02-2018)

Zaterdag 24 maart 2018 is de Landelijke Opschoondag van Nederland Schoon. Een dag waarop (buurt)verenigingen, scholen, winkeliers, bedrijven en gemeenten in heel Nederland samen het zwerfafval in hun buurt opruimen. Ook in de gemeente Bladel. Hier wordt wederom de Afvalbingo gespeeld. Dat betekent een nieuwe kans voor iedere buurt, vereniging of club om een mooie barbecue te winnen (t.w.v. € 500,-). Ga de strijd aan, prik zwerfafval en win een schone buurt!

Hoe werkt het?

De Afvalbingo is een spel voor jong en oud. Verenigingen nemen deel door in hun eigen buurt het zwerfafval op te ruimen. Een paar uurtjes is al genoeg. Volle afvalzakken krijgen een code, die samen een unieke bingocode vormen waarmee u kans maakt op de barbecue! Kinderen spelen daarnaast ook hun eigen bingospel en krijgen in ruil daarvoor een klein prijsje. De gemeente zorgt voor de benodigde materialen.

Meedoen? Meld uw vereniging, buurt of club dan aan vóór 1 maart! Voor meer informatie of aanmeldingen mailt u naar teamschoon@onsburo.eu.

Zwerfafval in Bladel

De Afvalbingo is onderdeel van een reeks van activiteiten die de gemeente onderneemt om de openbare ruimte mooi en schoon te houden. Dit doet de gemeente samen met ondernemers en betrokken bewoners. Door middel van o.a. educatieprojecten en interventies in gebieden met zwerfafvaloverlast houden we samen de gemeente leefbaar. Benieuwd wat de gemeente allemaal onderneemt voor een schone openbare ruimte? Of heeft u zelf een goed idee voor een activiteit tegen zwerfafval? Neem dan contact op met de heer J. Schilders van de afdeling Ontwikkeling, tel. 0497 - 36 16 36 of via e-mail j.schilders@bladel.nl.