Pagina opties

Groter
RSS

Aanslag gemeentelijke belastingen (22-01-2020)

Met dagtekening 29 februari 2020 ontvangt u de Woz-beschikking, aanslag onroerende zaakbelastingen en het vastrecht voor de afvalstoffen- en rioolheffing en de ledigingen van de containers 2019 op één biljet.

Automatische incasso

U kunt de aanslag in tien termijnen via automatisch incasso laten afschrijven. Indien u al een machtiging heeft afgegeven, hoeft u verder niets te doen. Heeft u nog geen automatisch incasso? Vraag dit dan aan via de gemeentelijke website www.bladel.nl/incasso of haal een kaartje bij het Klant Contact Centrum. Indien u geen gebruik maakt van automatisch incasso, blijft u in twee termijnen betalen.

Aanslag gemeentelijke belastingen via MijnOverheid

Het is mogelijk om de aanslag digitaal te ontvangen via MijnOverheid in plaats van per post. U kunt daar veilig en gemakkelijk inloggen met uw DigiD. Logt u in als bedrijf, dan kan dit met e-Herkenning. Hiervoor is het wel noodzakelijk dat u uw account op www.mijn.overheid.nl activeert en vervolgens aangeeft dat u digitale post wilt ontvangen van de gemeente Bladel. Vul hier ook uw emailadres in. Zodra er nieuwe digitale post beschikbaar is ontvangt u een email. Hoe u het account activeert ziet u in het filmpje op www.mijn.overheid.nl. Als u geen gebruik maakt van automatische incasso dan bestaat via MijnOverheid de mogelijkheid om via iDeal de aanslag te betalen.

Vragen?

Als u vragen heeft kunt u contact opnemen met de medewerkers van belastingen via telefoonnummer (0497) 36 16 36 of stuur een mail naar belastingen@bladel.nl.