Pagina opties

Groter
RSS

Aangepaste dienstverlening gemeente tijdens coronavirus (25-03-2020)

Op maandagavond 23 maart zijn er door de regering strengere maatregelen afgekondigd voor sociale activiteiten en evenementen. Het doel hiervan is de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Vanwege deze strengere maatregelen moeten we helaas de dienstverlening aan de balie van het gemeentehuis zo ver mogelijk beperken.

Vanaf donderdag 26 maart betekent dit dat:

  • onze publieksbalies niet meer open zijn in de middag en de avond. Producten en diensten aan de balie kunnen daardoor alleen in de ochtend aangevraagd en verstrekt worden. Zoals u dat al van ons gewend was, kunt u daarvoor telefonisch of via internet een afspraak maken;
  • de receptie van het gemeentehuis gesloten is vanaf 12.00 uur;
  • onze telefonische bereikbaarheid hetzelfde blijft. U kunt ons tussen 9.00 en 17.00 uur en op vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur blijven bellen.

Vanwege de beperktere opening van onze publieksbalies vragen wij u om producten en diensten zoveel mogelijk digitaal aan te vragen en alleen voor de hoogst noodzakelijke producten een afspraak te maken.

Daarbij kunt u denken aan aangiftes van geboorte en overlijden en aan reisdocumenten en rijbewijzen die korter dan vier weken geldig zijn.