Pagina opties

Groter

Informatie

Op de hoogte blijven

We willen informatie die belangrijk is voor inwoners, ondernemers en bezoekers gemakkelijk beschikbaar maken. Dat doen we bijvoorbeeld via de gemeentewebsite, sociale media én via de vertrouwde weekkrant die in alle dorpen van onze gemeente op de mat valt.
U kunt op deze website gemakkelijk zoeken naar onderwerpen via de zoekbalk bovenaan de pagina. Komt u er niet uit, belt u ons dan gerust of kom langs in het gemeentehuis.

Bekendmakingen

Officiële bekendmakingen worden gepubliceerd op Overheid.nl. Het gaat dan om besluiten over bijvoorbeeld vergunningen, bouwplannen en bestemmingsplannen. Daarnaast publiceren we de meeste bekendmakingen ook in de weekkrant die huis-aan-huis verspreid wordt. Dat doen we als service naar inwoners en ondernemers.

Bekendmakingen 

Weekkrant PC55

Wekelijks publiceren we informatie in de PC55. Dit blad wordt huis-aan-huis bezorgd, behalve op adressen waar een nee/nee sticker op de brievenbus zit.

Digitaal gemeentemagazine

Jaarlijks wordt de gemeentemagazine huis-aan-huis verspreid. Hierin vindt u alle actuele gemeentelijke informatie en adressen van verenigingen en organisaties in onze gemeente.

Dorpsdichter

In de periode 2016 - 2019 heeft de gemeente Bladel twee dorpsdichters gehad.

Dorpsdichter

Inwonerspanel Bladel

Bent u inwoner van de gemeente Bladel en wilt u graag uw mening geven over zaken die spelen binnen de gemeente? Meld u dan aan als lid van het inwonerspanel. U ontvangt dan een aantal keer per jaar een vragenlijst. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en anoniem verwerkt.