Pagina opties

Groter

De toekomst van Bladel

Op deze pagina staan alle stukken die betrekking hebben op het traject Veerkrachtig Bestuur van de gemeente Bladel.

 • Gemeenteraad gemeente Bladel kiest voor zelfstandigheid

  (27-09-2018)

  De gemeenteraad van de gemeente Bladel heeft gekozen voor het zelfstandig voortbestaan van de gemeente Bladel.

 • Eindrapportage over bestuurlijke toekomst Kempengemeenten

  (21-02-2018)

  Gedeputeerde Staten nemen het advies en de aanbevelingen over van de eindrapportage ‘Sterk merk, sterk bestuur!’ over de bestuurlijke toekomst van de Kempengemeenten. De eindrapportage stelt dat een versterking van de huidige wijze van samenwerking onhaalbaar en onwenselijk is.

 • Raad geeft opdracht tot onderzoek haalbaarheid federatie

  (25-09-2017)

  De gemeenteraad van Bladel besloot in de raadsvergadering van 21 september 2017 in ruime meerderheid om te laten onderzoeken of de nieuwe bestuursvorm van een federatie van Kempengemeenten te realiseren is.

 • Definitief rapport 'Veerkrachtig Bestuur'

  (11-05-2017)

  Op 20 april werd het conceptrapport ‘Veerkrachtig Bestuur’ gepresenteerd aan de gemeenteraad. Het rapport gaat over de wensen van de inwoners, raadsleden, welzijnsinstellingen, dorpsraden, verenigingen, stichtingen, ondernemers, werknemers van de gemeente en mensen uit het onderwijs voor de toekomst van de gemeente Bladel. Nu is het definitieve rapport klaar. Het is ten opzichte van het conceptrapport op een aantal punten aangescherpt en aangevuld.

 • Presentatie van bevindingen uit bijeenkomsten over de toekomst van de gemeente Bladel

  (11-04-2017)

  Op 20 april 2017 is er een openbare raadsbijeenkomst waarin een presentatie wordt gegeven over de ideeën van de inwoners en andere belanghebbenden voor de toekomst van de gemeente Bladel. Bureau Berenschot haalde deze wensen op tijdens diverse bijeenkomsten in maart

 • Bijeenkomst inwoners en belanghebbenden op 30 maart 2017

  (10-04-2017)

  Interactieve avond over de toekomst van de gemeente Bladel.
  Foto's: Eric van Horrik Fotografie.

 • Bijeenkomst ondernemers en afgevaardigden onderwijs 22 maart 2017

  (27-03-2017)

  De gemeente Bladel organiseert verschillende bijeenkomsten waarbij mensen kunnen meepraten over de toekomst van de gemeente.

  Op 22 maart kwamen afgevaardigden van onderwijsinstellingen en ondernemers. Zo’n 45 van hen spraken mee en leverden hele concrete verbeterpunten aan die het ondernemers en onderwijs ten goede zouden komen. De genodigden wisselden met elkaar ideeën uit over hoe die verbeteringen aangebracht zouden kunnen worden.

 • Bijeenkomst welzijn, stichtingen, verenigingen 21 maart 2017

  (28-03-2017)

  De gemeente Bladel organiseert verschillende bijeenkomsten waarbij mensen kunnen meepraten over de toekomst van de gemeente. Op 21 maart kwamen ruim 80 afgevaardigden van welzijnsorganisaties, stichtingen, verenigingen en dorpsraden praten over de sociale aspecten van de toekomst.

 • Raadsbijeenkomst 13 maart

  (27-03-2017)

  Thema Veerkrachtig Bestuur; een verkenning van de vraag "Wat wil de raad voor de toekomst van de gemeente Bladel?"

  Foto’s: Eric van Horrik Fotografie

  Foto's van de avond.

 • Kom op 30 maart naar de conferentie over de toekomst van de gemeente Bladel!

  (22-03-2017)

  De toekomst van de gemeente Bladel; wat vindt u daarin belangrijk? Zorg dat uw stem gehoord wordt en praat met andere inwoners en de gemeente tijdens een conferentie op 30 maart 2017 van 19.30 tot 22.00 uur op het gemeentehuis in Bladel.

 • Filmpje waarnemend burgemeester Maas

  (14-03-2017)

  Bekijk de oproep van de burgemeester om op 30 maart 2017 te komen praten over de toekomst van Bladel.

 • Praat met de gemeente over de toekomst van Bladel

  (14-03-2017)

  Onder het motto: “De toekomst van Bladel; wat vindt u daarin belangrijk? Praat erover met ons!” start de gemeente Bladel met het traject Veerkrachtig Bestuur. De gemeente Bladel maakt graag gebruik van ieders wijsheid en wil tijdens verschillende bijeenkomsten praten met zoveel mogelijk inwoners en belanghebbenden.