HomeActueelWerken bij de gemeenteGemeente Bladel zoekt een gebouwenbeheerder

Gemeente Bladel zoekt een gebouwenbeheerder

Voor de afdeling Ontwikkeling zijn wij op zoek naar een gebouwenbeheerder. Het betreft een functie voor 36 uur per week.

Binnen de afdeling Ontwikkeling zijn beleid en projecten ondergebracht. De medewerkers van de afdeling zijn verantwoordelijk voor vrijwel de hele beleidsontwikkeling van de gemeente. Denk hierbij aan openbare werken, ruimtelijke ordening, volkshuisvesting, economische zaken, duurzaamheid en welzijn.

Wat zijn je taken?

Als gebouwenbeheerder ben je verantwoordelijk voor de instandhouding en verbetering van de kwaliteit en het veilig gebruik van de gemeentelijke gebouwen. Je zorgt voor de tactisch/operationele vertaling van het strategisch vastgoedbeleid en bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het beleid. Hierbij pas je de wet- en regelgeving toe binnen je eigen werkterrein en vakgebied. Je vertaalt het meerjarenonderhoudsprogramma (MJOP) in jaarlijkse beheerplannen en bent verantwoordelijk voor de voorbereiding van planmatig en grootonderhoud werkzaamheden. Hiervoor stel je werkomschrijvingen op voor onderhoud/verbouwingen van het gemeentelijk vastgoed. De bijbehorende jaarlijkse ‘warme opname’ van de verschillende gebouwen voer je uit. Je beheert zowel de contracten met de gebruikers van de gebouwen als met de partijen die het onderhoud uitvoeren. Tot slot heeft de gemeente Bladel hoge ambities waar het gaat om duurzaamheid. Daarom ben je als gebouwenbeheerder onder andere verantwoordelijk om duurzaamheidsmaatregelen waar mogelijk te combineren met groot onderhoudswerkzaamheden en deze als zodanig te integreren in het MJOP.

Wat wordt er van je verwacht?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en ondernemende kandidaat die zich graag inzet voor de publieke zaak. Je bent resultaatgericht en weet dit te vertalen in jaarlijkse beheersplannen en weet je kennis en kunde ook te verwerken in (college)adviezen en raadsvoorstellen. Daarnaast verwachten we ook flexibiliteit om in te spelen op uitdagingen en kansen die zich voordoen. Je weet wat het inhoudt om te werken met bestekken, aanbestedingen, inkoopprocedures, gunningsprocedures en contractmanagement. Je moet zelfstandig kunnen werken en je werk efficiënt plannen en organiseren. Tevens moet je de verbinding leggen met collega’s die voor hun beleidsdoelstellingen afhankelijk zijn van het gemeentelijk vastgoed. Tot slot zijn communicatieve vaardigheden van belang omdat je moet kunnen schakelen met bestuurders, collega’s, aannemers, gebruikers en inwoners.

Naast bovenstaande competenties zoeken we een kandidaat met:

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau
  • Bouwkundige en (installatie)technische achtergrond
  • Ervaring op het gebied van beheer en onderhoud van (gemeentelijke) gebouwen
  • Kennis en ervaring van het systeem GBI heeft een pré
  • Ervaring met duurzaamheidsprojecten heeft een pré
  • Ervaring binnen een overheidsorganisatie heeft een pré

Wat bieden wij?

Wij bieden een omgeving waarin plaats is voor opleiding en ontwikkeling. Verder bieden wij een eigentijds arbeidsvoorwaardenpakket met de mogelijkheid van variabele werktijden in een organisatie in beweging. Afhankelijk van opleiding en ervaring wordt een salaris geboden in functieschaal 9. Je krijgt in eerste instantie een aanstelling van één jaar. Afhankelijk van jouw inzet en doorgemaakte ontwikkeling wordt dit omgezet naar een vaste aanstelling.

Ben jij degene die wij zoeken?

Stuur dan vóór 9 oktober 2017 je CV voorzien van je motivatie aan het college van Burgemeester en Wet-houders via de mail aan vacature@penodekempen.nl of via de post aan afdeling P&O de Kempen, Postbus 11, 5540 AA Reusel. De eerste kennismakingsgesprekken staan gepland op maandagmiddag 16 oktober en op dinsdagochtend 17 oktober. Voor meer informatie over de functie kun je terecht bij dhr. L. Vennix, mede-werker Openbare Werken, via telefoonnummer 0497-361461

Te downloaden:

Bladel • Casteren • Hapert • Hoogeloon • Netersel