HomeActueelWerken bij de gemeente

Werken bij de gemeente

 • P&O de Kempen

  P&O de Kempen is het samenwerkingsverband van de gemeenten Bladel, Eersel, Oirschot en Reusel-De Mierden op het gebied van personeel en organisatie.
  Vacatures bij gemeente Bladel of een van de andere Kempengemeenten, zullen dan ook via P&O de Kempen op de website van de Kempengemeenten bekend gemaakt worden.

  Samenwerking Kempengemeenten neemt alleen sollicitaties in behandeling die specifiek gericht zijn op een vacature. Open sollicitaties worden niet in behandeling genomen.

  Indien er vacatures bij gemeente Bladel zijn, worden deze tevens hieronder getoond.

 • Gemeente Bladel zoekt een afdelingshoofd Ontwikkeling

  Bladel is een aantrekkelijke, complete gemeente, bestaande uit vijf dorpen met samen ongeveer 20.000 inwoners. De gemeente ligt erg mooi tussen de uitgestrekte bos- en heidegebieden en het weids agrarisch landschap van de Brabantse Kempen. Bladel heeft veel voorzieningen, er is een actief verenigingsleven en een modern bedrijventerrein. Kortom het is hier goed wonen, werken en recreëren.

  Lees meer
 • Gemeente Bladel zoekt HBO Communicatie stagiair voor een meewerkstage

  De gemeente Bladel zoekt een HBO Communicatie stagiair van 1 februari tot en met tenminste 31 mei 2018, voor minimaal 24 en maximaal 36 uur. Het gaat om een meeloopstage waarbij naast een aantal vooraf bepaalde taken ook ruimte is voor eigen inbreng en wensen van de student.

  Lees meer
 • Personeelsbeleid

  De gemeente Bladel voert een eigentijds personeelsbeleid waarin flexibiliteit en verantwoordelijkheid sleutelwoorden vormen. Wij realiseren ons dat de medewerker een belangrijke succesfactor is in het behalen van resultaten. Wij proberen zakelijkheid te combineren met gemoedelijkheid.

  Lees meer
 • Organisatiestructuur

  Bladel heeft een organisatie met weinig hiërarchische lagen. De secretaris (directeur) staat aan het hoofd, met daaronder de afdelingshoofden en de medewerk(st)ers. Er is uitgegaan van een vraaggerichte, platte structuur en logische werkprocessen. De afdelingen zijn onderverdeeld in kleinere teams die zelfstandig kunnen werken.

  Lees meer
 • De organisatiecultuur

  De cultuur van een organisatie heeft vaak veel meer invloed op het dagelijks functioneren dan de organisatiestructuur. Daarom hebben we een nota organisatiecultuur vastgesteld. In deze nota wordt de gewenste cultuur beschreven aan de hand van een aantal thema’s:

   

Bladel • Casteren • Hapert • Hoogeloon • Netersel