HomeActueelNieuwsWandeling Nacht van de Nacht, Halloween editie

Wandeling Nacht van de Nacht, Halloween editie (27-09-2017)

Dit item is verlopen op 29-10-2017.

Op zaterdag 28 oktober wordt weer een avondwandeling georganiseerd in het kader van de Nacht van de Nacht. De wandeling start om 19.00 uur op de parkeerplaats van de Pals in Hapert, net vóór het viaduct, en duurt ongeveer twee uur.

Ieder jaar organiseert de gemeente Bladel dit evenement in samenwerking met Staatsbosbeheer, om aandacht te vragen voor lichtvervuiling. Tijdens de avondwandeling willen we u graag laten ervaren hoe mooi een donkere nacht kan zijn. Dit jaar is het thema Halloween. Toneelvereniging de Eenakter zal het publiek tijdens de wandeling vermaken met enkele acts uit hun nieuwe toneelstuk. Na afloop is er soep en warme chocolademelk. De tocht is geschikt voor kinderen (deelname onder 13 jaar onder begeleiding van een volwassenen). De route is niet geschikt voor rollende hulpmiddelen (kinderwagens, rollators etc.). Deelname is gratis.

Aanmelden

Aanmelden voor de wandeling kan door vóór 25 oktober te bellen naar 0497-361636 of te mailen naar kcc@bladel.nl. Vermeld daarbij met hoeveel personen u wilt deelnemen en uw telefoonnummer. Mocht de wandeling niet doorgaan (bijvoorbeeld vanwege slechte weersomstandigheden) dan wordt u daarover tijdig geïnformeerd.

Kijk voor meer informatie over de Nacht van de Nacht op www.nachtvandenacht.nl.

Bladel • Casteren • Hapert • Hoogeloon • Netersel