HomeActueelNieuwsVoorlichtingsbijeenkomst voor ouderen over preventie

Voorlichtingsbijeenkomst voor ouderen over preventie (11-10-2017)

Dit item is verlopen op 08-11-2017.
Logo Buurtpreventie

Veel ouderen denken dat een woningbrand, inbraak of pinpasfraude hen niet overkomt. Toch gebeurt het helaas steeds vaker. Gelukkig kunt u zelf preventief veel doen. Bewustwording is hierbij van belang. De gemeente besteedt daarom veel zorg aan preventiemaatregelen. Samen met politie, brandweer en de Rabobank organiseert Buurtpreventie Gemeente Bladel op dinsdag 7 november van 14.00 tot 16.00 uur een voorlichtingsbijeenkomst voor ouderen uit de gemeente Bladel in het Auditorium van de Rabobank in Bladel.

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomst staat preventie centraal. We willen u voorzien van praktische tips voor het creëren van een veilig huis én veilige omgeving. Het eerste deel van de bijeenkomst gaat in op brandpreventie en beantwoordt vragen als: Hoe kan ik veilig koken? Waar let ik op met elektriciteit? Wat zijn preventieve middelen om brand te voorkomen? En wat doe ik als het mis gaat?

Het tweede deel van de bijeenkomst gaat in op inbraakpreventie en het voorkomen van pinpasfraude. Er worden vragen behandeld als: Waar letten dieven op? Wat kan ik het beste doen met mijn waardevolle spullen? En hoe voorkom ik pinpasfraude? Aansluitend is er nog gelegenheid tot het stellen van individuele vragen.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Aanmelden kan tot en met 24 oktober. Dit kan telefonisch via 0497-361636 of door op onderstaande link te klikken.
U vult dan het formulier in en klikt op Overzicht, als u gegevens juist zijn dan klikt u op verzenden.

Bladel • Casteren • Hapert • Hoogeloon • Netersel