HomeActueelNieuwsVacature Casemanager WABO vergunningen (Dienstverlener A)

Vacature Casemanager WABO vergunningen (Dienstverlener A)

Voor de afdeling VTH van de Samenwerking Kempengemeenten zijn we op zoek naar een : Casemanager WABO vergunningen (Dienstverlener A) voor 28 - 32 uur per week.

De Samenwerking Kempengemeenten is een serviceorganisatie voor de vijf Kempengemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel, Oirschot en Reusel-De Mierden. Bij het samenwerkingsverband zijn circa honderdvijftig medewerkers in dienst, verdeeld over vijf afdelingen en een stafunit.
Sinds 1 april 2016 hebben de gemeenten Bladel, Eersel, Oirschot en Reusel-De Mierden de taken op het gebied van VTH ondergebracht in een gezamenlijke VTH-organisatie binnen de Samenwerking Kempengemeenten.

Wat zijn je taken ?

Als casemanager binnen het team Vergunningen houd jij je met name bezig met de volgende taken:

  • Informatieverstrekking en onderhouden van klantcontacten.
  • Casemanagen van alle voorkomende WABO vergunningen. Het aandachtsveld ligt op meer-voudige en complexe aanvragen en de activiteit bouwen/RO.
  • Aanvragen adviezen en onderhouden van contacten met de afdelingen ruimtelijke ordening van de samenwerkende kempengemeenten, de omgevingsdienst, de veiligheidsregio, wel-standscommissie en andere partners.

Je profiel

Wij zoeken een medewerker die functioneert binnen het team Vergunningen. Je dient ervaring te hebben met vergunningverlening. Adequate kennis van de Wet algemene bepalingen omgevings-recht en bestemmingsplannen is vereist. Kennis van het Bouwbesluit en het programma SquitXO is een pré.

Je beschikt tevens over een opleiding op ten minste HBO-niveau en hebt goede schriftelijke en mondelinge vaardigheden. Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving, behulpzaam, dienstverlenend en oplossings- en resultaatgericht ingesteld. Daarbij ben je flexibel en bereid om de handen uit de mouwen te steken.

Ons aanbod

Je gaat aan de slag binnen een afdeling die net begonnen is om samen het werk voor de vier ge-meenten uit te voeren. Dit betekent een dynamische werkomgeving met een leuk team waar ruimte is om met elkaar verder te bouwen aan een goed functionerende afdeling VTH, die onze opdracht-gevende gemeenten op een goede wijze bedient.
Ben jij een ervaren casemanager die al geruime tijd bij een gemeente werkzaam is, maar aan een nieuwe uitdaging toe is? Wij bieden jou graag die nieuwe uitdaging. Bij ons werk je voor maar liefst vier gemeenten tegelijk!
De functie is gewaardeerd in functieschaal 9. Afhankelijk van opleiding en ervaring kan plaatsing in een aanloopschaal plaatsvinden. Het betreft een vaste formatie, maar er wordt gestart met een tijdelijke aanstelling van een jaar.

Interesse ?

Stuur dan uiterlijk vóór maandag 29 mei 2017 je CV met motivatie via de mail aan vacature@kempengemeenten.nl of via de post aan de afdeling P&O de Kempen, p/a Postbus 11, 5540 AA Reusel. Wij vragen je om daarbij ook aan te geven naar hoeveel uur per week (28-32) jouw voorkeur uit gaat.
Voor meer inhoudelijke informatie kun je terecht bij Bart Bierens, teamcoördinator vergunningverlening (0497-531476) of bij Martijn Ledder (0497-531499), afdelingshoofd VTH Samenwerking Kempengemeenten. Voor procedurele informatie kun je terecht bij Felicie van Beek, adviseur P&O de Kempen (06-13226642).

Bladel • Casteren • Hapert • Hoogeloon • Netersel