HomeActueelNieuwsOndernemerscafé op 9 mei

Ondernemerscafé op 9 mei

logo Ondernemerscafe gemeente Bladel

Op dinsdag 9 mei 2017 vindt de 16e editie plaats van het Ondernemerscafé gemeente Bladel. Een bijzondere editie vanwege de locatie in de tent van KempenTech op het Kempisch Bedrijvenpark en het feit dat wij alle leden van de Kempische ondernemersverenigingen van harte uitnodigen.

Duurzaam openbaar vervoer

VDL en Hermes werken samen aan het meest moderne streekvervoer van Europa

VDL Bus & Coach heeft maar liefst 43 innovatieve elektrische bussen geleverd aan personenvervoersbedrijf Hermes. Met dit aantal beschikt de regio Eindhoven over één van de grootste elektrische busvloten van Europa. In totaal heeft VDL in Nederland eind 2016 zo’n 400 bussen geleverd ten behoeve van de nieuwe dienstregeling van het openbaar vervoer in Nederland. Tijdens dit Ondernemerscafé geven Hermesdirecteur Juul van Hout en Willem van der Leegte, President-directeur van VDL Groep, aan waarom Hermes en VDL door de samenwerking en inzet van de elektrische bussen trendsetters in Europa zijn: ‘Een fantastisch voorbeeld waarmee we in de meest innovatieve regio van Nederland kunnen laten zien waartoe we in staat zijn en waar we erg trots op zijn!".

Wanneer: Dinsdag 9 mei 2017

Waar: KempenTech tent, naast VDL Fiber Tech Industries, Diamantweg 54, Hapert

Programma:

20.00 Ontvangst met koffie en/of thee Voor geïnteresseerden: korte rondrit in elektrische Hermes bus Zorg dat u in dat geval op tijd aanwezig bent!
20.30 Opening door Frits Oomen, voorzitter OBGB
20.35 Presentatie Juul van Hout, directeur Hermes Presentatie Willem van der Leegte, President-directeur VDL Groep
21.45 Napraten tijdens de netwerkborrel

Aanmelden is mogelijk tot uiterlijk maandag 1 mei 2017.

Bladel • Casteren • Hapert • Hoogeloon • Netersel