HomeActueelNieuwsNationale Duurzame Huizen Route

Nationale Duurzame Huizen Route (04-10-2017)

Dit item is verlopen op 12-11-2017.

De Nationale Duurzame Huizen Route is een onafhankelijk platform waar huiseigenaren zich het hele jaar door kunnen oriƫnteren op duurzaam bouwen en wonen. Op zaterdag 4 en 11 november 2017 zijn de opendeurdagen.

Huiseigenaren van duurzame woningen openen hun deuren en delen hun kennis en ervaringen. De afgelopen jaren hebben veel huiseigenaren op deze manier nuttige tips en informatie gekregen. Gemeente Bladel ondersteunt dit initiatief en moedigt iedereen die duurzame maatregelen heeft toegepast aan om ervaringen te delen.

De Duurzame Huizen Route is op zoek naar duurzame huizen. Heeft u ervaring met isolatie, warmtepomp, gebruik van natuurlijke materialen of woont u in een geheel energiezuinig huis? Meld ook uw huis aan! Uw ervaring brengt duurzaam wonen dichterbij en helpt anderen verder op weg. Het is ook mogelijk om op zaterdag 4 en/of 11 november 2017 uw huis open te stellen. Wie zijn woning openstelt, ontvangt een leuk bedankje en maakt kans op een weekend weg. Om voorbeelden te bekijken, vragen te stellen aan huiseigenaren of om uw woning aan te melden, ga naar www.duurzamehuizenroute.nl/bladel.

Bladel • Casteren • Hapert • Hoogeloon • Netersel