HomeActueelNieuwsInschrijvingen weekendgebruik en conceptrooster doordeweeks gebruik sporthallen X-sport Bladel en Eureka Hapert seizoen 2017-2018

Inschrijvingen weekendgebruik en conceptrooster doordeweeks gebruik sporthallen X-sport Bladel en Eureka Hapert seizoen 2017-2018

Eind juni wordt het conceptrooster voor het seizoen 2017-2018 voor het weekendgebruik van de sporthallen opgesteld. Als er voor die tijd nog aanmeldingen binnen komen, kunnen deze meegenomen worden bij het opstellen van het rooster.

Wacht dus niet met inschrijven als je voor komend seizoen in het weekend nog een plekje wilt in een van de sporthallen. 

Inmiddels is het conceptrooster voor het doordeweeks gebruik opgesteld. Dit is te vinden via onderstaande link, onder het kopje documenten. Als u hierover opmerkingen heeft, kunt u dat tot 21 juni melden bij Niek van Boekel via onderstaande gegevens. Aan dit conceptrooster kunnen nog geen rechten worden ontleend, dit kan pas als het rooster definitief is. Het definitieve rooster zal in week 26 bekend worden gemaakt. Op basis van dat definitieve rooster zullen vervolgens ook de gebruiksovereenkomsten worden opgesteld.

 Voor meer informatie over de mogelijkheden van het huren van een van de sporthallen, kunt u contact opnemen met Niek van Boekel via 0497-361446 of n.vanboekel@bladel.nl.

Bladel • Casteren • Hapert • Hoogeloon • Netersel