HomeActueelNieuwsInschrijvingen gebruik sporthallen X-sport Bladel en Eureka Hapert seizoen 2017-2018

Inschrijvingen gebruik sporthallen X-sport Bladel en Eureka Hapert seizoen 2017-2018

Ook komend seizoen worden er binnen onze gemeente weer ruimten in de sporthallen X-sport te Bladel en Eureka te Hapert beschikbaar gesteld ten behoeve van de binnensport. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via een inschrijfformulier op de website van de gemeente Bladel.

Het kan hierbij gaan om een vast verenigingsuur gedurende het hele seizoen of voor incidenteel gebruik. Op dit moment kan er alleen ingeschreven worden voor het maandag t/m vrijdaggebruik. Deze inschrijving moet vóór 15 mei binnen zijn bij de gemeente. Zodra de sportbonden de wedstrijdprogramma’s voor het nieuwe seizoen kenbaar maken, is het ook mogelijk om aan te melden voor het weekendgebruik.

De sporthallen zijn beschikbaar in het aankomende seizoen van 28 augustus 2017 tot en met 6 juli 2018, uitgezonderd van een aantal feestdagen. Deze feestdagen en de tarieven voor 2017 zijn te vinden via onderstaande link onder het tabblad: Documenten.

Voor het huren van een ruimte in de sporthal X-sport te Bladel en/of Eureka te Hapert, gelden bepaalde gebruiksvoorwaarden waar iedereen zich aan dient te houden. Ook zijn er toewijzingscriteria en op basis daarvan worden de verenigingen ingedeeld. De gebruiksvoorwaarden en toewijzingscriteria terug te vinden via onderstaande link onder het tabblad: Documenten. De formulieren voor inschrijvingen zijn te vinden via onderstaande link onder het tabblad: Digitaal aanvragen.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, dan kunt u contact opnemen met Niek van Boekel (telefoon 0497-361446 of n.vanboekel@bladel.nl).

Bladel • Casteren • Hapert • Hoogeloon • Netersel