HomeActueelNieuwsHulp voor ondernemers via ‘155-help-een-bedrijf’

Hulp voor ondernemers via ‘155-help-een-bedrijf’

Gemeente Bladel en het Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf (IMK) hebben vanaf begin 2017 een noodloket voor lokale ondernemers geopend. Met het initiatief ‘155-Help-een-bedrijf’ kunnen ondernemers in de gemeente die het moeilijk hebben kosteloos terecht bij het IMK voor bedrijfsadvies en ondersteuning.

Ondernemers kunnen zich laten adviseren door een professionele ondernemersadviseur van het IMK over hoe hun situatie verbeterd zou kunnen worden. Dit kan op het gebied van financiën zijn, maar ook op het gebied van commercie en/of bedrijfsvoering. De ondernemer kan via de website: www.155.nl een check doen om te kijken of ondersteuning vanuit ‘155-Help-een-bedrijf’ op de onderneming van toepassing is. Via de website kan tevens een online scan worden gedaan om te kijken of de ondernemer mogelijk tot de doelgroep behoort om voor een sociale ondernemersregeling in aanmerking te komen (bijvoorbeeld de Bbz-regeling of de IOAZ-regeling).

Ondernemers met vragen kunnen voor meer informatie contact opnemen met het telefoonnummer: 088  999 0 155, of via internet: www.155.nl.

Bladel • Casteren • Hapert • Hoogeloon • Netersel