HomeActueelNieuwsHulp bij financiële problemen

Hulp bij financiële problemen

Heeft u moeite om rond te komen? Bent u bang om in de schulden te raken en wilt u dat voorkomen? Of heeft u al te maken met aanmaningen van schuldeisers? Vraag dan om hulp voordat de situatie uit de hand loopt.

De afdeling Schuldhulpverlening van ISD de Kempen geeft u (gratis) advies. Samen met u wordt naar een oplossing gezocht. Hoe deze oplossing er uit ziet, is afhankelijk van uw situatie. Er wordt een persoonlijk plan van aanpak opgesteld, waar bijvoorbeeld budgetbegeleiding een onderdeel van kan zijn. Ook kan eventueel de hulp van de kredietbank worden ingeroepen.

Schuldhulpverlening heeft vaak directe raakvlakken met werk en inkomen. Daarom is de afdeling Schuldhulpverlening van ISD de Kempen te vinden op het Werkplein de Kempen in het gemeentehuis van Bladel. Op deze manier zijn de lijnen richting werk en / of aanvullend inkomen kort.

Meer informatie

Voor meer informatie hierover of het indienen van een aanvraag kunt u van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 11.00 uur telefonisch contact opnemen met ISD de Kempen, telefoonnummer 0800-5530123 (gratis).

ISD (Intergemeentelijke Sociale Dienst) de Kempen maakt deel uit van de Gemeenschappelijke Regeling Samenwerking Kempengemeenten. Dit is een samenwerking van de gemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel, Oirschot en Reusel-De Mierden.

Bladel • Casteren • Hapert • Hoogeloon • Netersel