HomeActueelNieuwsHerinrichting Markt en Burg. Van Houdtplein

Herinrichting Markt en Burg. Van Houdtplein (08-09-2017)

Heijmans Infra is in opdracht van de gemeente Bladel bezig met herinrichting van de Markt en het Burg. Van Houdtplein.

De herinrichting van de pleinen wordt tegelijkertijd uitgevoerd in verschillende fases. Per fase houden we u op de hoogte van de werkzaamheden, uitvoeringsduur en bereikbaarheid. Momenteel is Heijmans bezig met fase 1B voor het Burg. Van Houdtplein en fase 2A voor de Markt.

Burg. Van Houdtplein

Fase 1B duurt van 11 t/m 22 september. De werkzaamheden bestaan uit de aanleg van parkeerplaatsen naast het Burg. Van Houdtplein. Gedurende deze dagen zijn er geen gevolgen voor de bereikbaarheid.

Markt

Fase 2A duurt van 11 september t/m 6 november. Tijdens deze fase wordt de waterpartij gesloopt en een gedeelte van de weg voor het gemeentehuis wordt aangepast. Na 9 oktober wordt ook het deel voor de Rabobank en de terrassen aangepast.

De Markt blijft bereikbaar via de Beatrixlaan. Het verkeer van de Sniederslaan naar de Europalaan wordt omgeleid via de Marktstraat (het eenrichtingsverkeer wordt omgedraaid). Fietsers worden omgeleid via de Victor de Bucklaan en de Korte Vore.

Weekend van 7 en 8 oktober

In het weekend van 7 en 8 oktober worden er werkzaamheden verricht aan de aansluiting Sniederslaan-Marktstraat. De Sniederslaan wordt vanaf het Burg. Van Houdtplein afgesloten. 9 oktober zijn de weg en het fietspad weer beschikbaar. Verkeer wordt omgeleid via de Victor van Bucklaan. De toegankelijkheid van de Sniederlaan voor laden/lossen wordt geregeld met verkeersregelaars.

Omgevingsmanager

Voor dit project is Jan-Hein Heijmans aangesteld als omgevingsmanager. Hij is het centrale aanspreekpunt en u kunt bij hem terecht met uw vragen en klachten. Hij is bereikbaar via 06-51 28 26 29 of via e-mail jheijmans3@heijmans.nl.

Projectwebsite

Meer informatie kunt u vinden op de projectwebsite: www.centrumbladelbeter.nl  U kunt zich op deze website ook aanmelden met uw e-mailadres. U ontvangt dan alle nieuwsbrieven en wijzigingen ook digitaal.  

Bladel • Casteren • Hapert • Hoogeloon • Netersel