HomeActueelNieuwsHerinrichting Markt en Burg. Van Houdtplein

Herinrichting Markt en Burg. Van Houdtplein (08-11-2017)

Heijmans Infra is in opdracht van de gemeente Bladel bezig met herinrichting van de Markt en het Burg. Van Houdtplein.

De herinrichting van de pleinen wordt tegelijkertijd uitgevoerd in verschillende fases. Per fase houden we u op de hoogte van de werkzaamheden, uitvoeringsduur en bereikbaarheid. Momenteel is Heijmans bezig met fase 4 voor zowel het Burg. Van Houdtplein als de Markt.

Burg. Van Houdtplein

Fase 3 duurt t/m 24 november. De werkzaamheden bestaan uit het versmallen van de Sniederslaan en het aanpassen van de parkeerplaatsen langs de Sniederslaan, tussen het Burg. Van Houdtplein en de Molenstraat.

Er zijn tijdens deze fase geen gevolgen voor de bereikbaarheid. Het verkeer kan langs de werkzaamheden door middel van een halve baanafzetting.

Markt

Fase 4 duurt van t/m 24 november. Tijdens deze fase wordt de Markt heringericht.

De (helft van de) Markt blijft bereikbaar via de Beatrixlaan. Het verkeer van de Sniederslaan naar de Europalaan wordt omgeleid via de Marktstraat (het eenrichtingsverkeer wordt omgedraaid). Fietsers worden omgeleid via de Victor de Bucklaan en de Korte Vore.

Omgevingsmanager

Voor dit project is Jan-Hein Heijmans aangesteld als omgevingsmanager. Hij is het centrale aanspreekpunt en u kunt bij hem terecht met uw vragen en klachten. Hij is bereikbaar via 06-51 28 26 29 of via e-mail jheijmans3@heijmans.nl.

Projectwebsite

Meer informatie kunt u vinden op de projectwebsite: www.centrumbladelbeter.nl  U kunt zich op deze website ook aanmelden met uw e-mailadres. U ontvangt dan alle nieuwsbrieven en wijzigingen ook digitaal.  

Bladel • Casteren • Hapert • Hoogeloon • Netersel