HomeActueelNieuwsGemeentegids gemeente Bladel

Gemeentegids gemeente Bladel (27-07-2017)

De gemeente Bladel en uitgeverij Akse Media zijn gestart met de voorbereidingen voor de nieuwe gemeentegids. Ook komend jaar is de gids weer een handige leidraad bij het zoeken naar informatie over de gemeente. Zowel in de papieren versie als in de gebruiksvriendelijke digitale gemeentegids is informatie te vinden over de meest uiteenlopende organisaties, verenigingen en bedrijven.

Akse Media is inmiddels begonnen met het benaderen van adverteerders. In week 31 starten zij met het actualiseren van de redactionele adressen. De adressen voorzien van een e-mailadres krijgen een e-mail ter controle van de gegevens. Deze mail is voorzien van een unieke persoonlijke code, zodat men zelf de gegevens naar wens kan controleren en eventueel aanpassen. De overige vermeldingen worden telefonisch benaderd.

Wilt u zelf een wijziging doorgeven of staat uw vereniging/organisatie nog niet in de gids? Geef dit dan door via redactie@aksemedia.nl (onder vermelding van gemeentegids Bladel) of bel (0223) 673 010. Wijzigingen en/of aanmeldingen voor het adressengedeelte kunnen aan de redactie worden doorgegeven tot uiterlijk 22 september 2017.

Bladel • Casteren • Hapert • Hoogeloon • Netersel