HomeActueelNieuwsFotowedstrijd gemeentegids 2018

Fotowedstrijd gemeentegids 2018 (19-04-2017)

In december 2017 verschijnt de gemeentegids voor 2018, die het bedrijf Akse Media uitgeeft in samenwerking met de gemeente Bladel. We willen de gids niet alleen vóór u maken, maar ook met u. Wij organiseren daarom een fotowedstrijd, waarbij we (een selectie) van de ingezonden foto’s in de gemeentegids plaatsen. 

U kunt uw foto(’s) tot en met vrijdag 18 augustus sturen naar voorlichting@bladel.nl onder vermelding van uw naam en adresgegevens. De winnende foto wordt beloond met een VVV-bon ter waarde van € 50,- en komt op de voorpagina van de gemeentegids.

Om het voor iedereen helder en leuk te houden, hebben we een aantal spelregels:

  • De foto’s moeten genomen zijn in de gemeente Bladel. Geef in de mail en/of in de bestandsnamen ook aan waar de foto’s zijn gemaakt. 
  • De foto’s moeten aangeleverd worden in JPEG/JPG-formaat met een minimale resolutie van 300 dpi of minimaal 1 Mb en moeten vrij zijn van auteursrechten.  
  • Door deelname aan de fotowedstrijd geeft de maker de gemeente Bladel het recht om de aangeleverde foto’s vrij te gebruiken in andere interne en externe communicatie-uitingen. De gemeente en de maker delen het auteursrecht. De maker behoudt daarmee het recht om de foto’s te gebruiken voor eigen doeleinden.

De winnende foto wordt begin september 2017 bekend gemaakt. De winnaar krijgt hiervan persoonlijk bericht.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met team communicatie via voorlichting@bladel.nl of via telefoonnummer 361636.

Inzendingen fotowedstrijd vorig jaar. V.l.n.r.: (boven) Nick Tops, Jac Rieken, Rieky Hendriks-Hermans, (onder) Rosiet van Doormalen, Roel Maas, Yvonne van der Put.

Inzendingen fotowedstrijd vorig jaar. V.l.n.r.: (boven) Nick Tops, Jac Rieken, Rieky Hendriks-Hermans, (onder) Rosiet van Doormalen, Roel Maas, Yvonne van der Put.

Bladel • Casteren • Hapert • Hoogeloon • Netersel