HomeActueelNieuwsExpositie dementie in gemeentehuis Bladel

Expositie dementie in gemeentehuis Bladel (13-12-2017)

Tot en met 24 januari is in het gemeentehuis een expositie te zien over dementie gemaakt door leerlingen van het Pius X-College.

Net zoals vorig jaar zijn de leerlingen in gesprek gegaan met mensen met dementie en laten ze middels portretten en andere kunstuitingen zien wie de persoon is achter de ziekte. Wat soms vergeten wordt, is dat de persoon al een heel leven achter de rug heeft en ook nu nog wensen, dromen, meningen en humor heeft. Door middel van dit kunstproject willen de leerlingen laten zien dat de persoon meer is dan haar of zijn ziekte.

De opening van de expositie vindt plaats op donderdag 21 december om 10:30 uur op het gemeentehuis. U bent van harte welkom. Tijdens deze opening hoort u meer over de totstandkoming en ervaringen van het kunstproject. Daarna kunt u uiteraard de diverse kunstprojecten bewonderen.

De expositie is tot en met woensdag 24 januari 2018 te zien in het gemeentehuis. U kunt er terecht op maandag en woensdag van 9.00 tot 19.00 uur, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 17.00 en op vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur.

Bladel • Casteren • Hapert • Hoogeloon • Netersel