HomeActueelNieuwsCursus ‘Brabantse Kempen Onderneemt’

Cursus ‘Brabantse Kempen Onderneemt’ (02-08-2017)

Wilt u een bedrijf beginnen in de Brabantse Kempen? Of bent u sinds kort al voor uzelf begonnen maar heeft u nog allerlei vragen? Stichting het Huis van de Brabantse Kempen heeft het initiatief genomen een ondernemerscursus te organiseren voor startende ondernemers of ondernemers met uitbreidingsplannen om de veerkracht van de arbeidsmarkt in onze regio te vergroten.

In een tiental praktijkgerichte workshops worden onderwerpen als marketing, communicatie, financiën, verkooptechnieken en –doelstellingen uitgebreid behandeld. Daarnaast worden er voor de deelnemers netwerkavonden georganiseerd.

De cursus wordt mede mogelijk gemaakt door subsidie van de provincie Noord-Brabant en de inzet van ervaringsdeskundigen. Hierdoor kan de cursus van tien workshop en twee netwerkavonden worden aangeboden voor € 250,-. De training werd eerder succesvol gegeven aan 136 deelnemers in de Kempen.

De cursus start in het najaar van 2017 en de workshops vinden plaats op woensdagavonden van 19.00 - 22.00 uur.

Informatieavond

Op 31 augustus is er een informatieavond over de cursus ‘Brabantse Kempen Onderneemt’. De bijeenkomst start om 19.30 uur in het Pius X-College, Tuinstraat 1 in Bladel. U kunt zich aanmelden voor de informatieavond door te mailen naar deelname@brabantsekempen.eu.

Aanmelden en meer informatie

Aanmelden voor de cursus kan door te mailen naar info@brabantsekempen.eu o.v.v. uw naam, bedrijfsactiviteit en contactgegevens.

Voor meer informatie kunt contact opnemen met het Huis van De Brabantse Kempen:
Paul Schellekens: pschellekens@brabantsekempen.eu telefoonnr. 06-29 05 64 27
Willeke van de Pol: wvdpol@brabantsekempen.eu telefoonnr. 06-11 29 75 54

 
 

Bladel • Casteren • Hapert • Hoogeloon • Netersel