HomeActueelNieuwsConceptbegroting 2018 in woord en beeld

Conceptbegroting 2018 in woord en beeld (05-10-2017)

Elk jaar stelt de gemeente Bladel een begroting op. De gemeentelijke begroting is een belangrijk document. Daarin staan de plannen die het college heeft gemaakt voor het volgend jaar en er staat in wat we gaan doen met onder meer uw belastinggeld. Er staat ook bij wat de plannen kosten en hoe ze betaald worden.

De gemeenteraad bekijkt of de plannen en de bijbehorende kosten goed worden ingevuld. De details worden vervolgens door het college ingevuld en uitgevoerd. De gemeente Bladel staat er financieel goed voor. We presenteren een sluitende begroting voor vier jaar.

De conceptbegroting 2018 wordt besproken in de commissievergaderingen van maandag 9 oktober, dinsdag 10 oktober en donderdag 12 oktober en wordt vastgesteld in de gemeenteraadsvergadering van donderdag 9 november. Inwoners en andere belangstellenden zijn hierbij van harte welkom. De conceptbegroting 2018 is hieronder te downloaden.

Ook is de begroting in beeld gebracht in een infographic waarop snel te zien is wat de inkomsten en uitgaven van de gemeente in 2018 zullen zijn. Hierin is onder andere te zien wat een gemiddeld gezin van vier personen in 2018 betaalt aan een aantal gemeentelijke kosten. De infographic is hieronder te downloaden. Ook kan op de afbeelding geklikt worden om de infographic te vergroten.

Bladel • Casteren • Hapert • Hoogeloon • Netersel