HomeActueelNieuwsAfsluiting Postelweg - kruising N284

Afsluiting Postelweg - kruising N284 (12-10-2017)

Zaterdag 14 oktober tot en met zondag 22 oktober 2017 worden er werkzaamheden aan de rijbaan van de Postelweg - Kruising N284 uitgevoerd.

In hoofdzaak bestaan de werkzaamheden uit, het aanbrengen van gestorte betonband, het frezen/opbreken van de bestaande asfalt en het aanbrengen van asfalt.

Door bijkomende werkzaamheden is vanaf maandag 16 oktober 2017 tot en met 22 oktober de rijbaan vanaf de Raamloop tot aan de Beemdstraat gesloten voor doorgaand verkeer. In de huidige situatie ligt de rijbaan te hoog en is het niet mogelijk alleen de deklaag te vervangen. Door te laag liggende inritten gaat dit voor wateroverlast zorgen. In overleg met de gemeente Bladel is ervoor gekozen de gehele rijbaan te verwijderen en vanaf de fundering opnieuw op te bouwen. Om ervoor te zorgen dat de bedrijven bereikbaar blijven wordt er vanaf de Postelweg kruising Raamloop tot en met de Beemdstraat aan de kant van auto Daniels en Fitcenter een eenrichtingsverkeer fietsstraat gerealiseerd. Verkeer via de fietsstraat richting de Beemstraat of via Mastbos, Bleijenhoek richting Europalaan.

Kruising N284 tot aan de Beemdstraat is vanaf zaterdag 14 oktober 6:00 tot en met zondag 22 oktober 00.00 gesloten voor verkeer. De omleidingsroute communiceren wij op facebook Reyrink Randweg West.

Maandag 23 oktober 2017 is de Postelweg vanaf de kruising N284 weer open voor verkeer.

Te downloaden:

Bladel • Casteren • Hapert • Hoogeloon • Netersel