HomeActueelWerken bij de gemeente

Werken bij de gemeente

 • P&O de Kempen

  P&O de Kempen is het samenwerkingsverband van de gemeenten Bladel, Eersel, Oirschot en Reusel-De Mierden op het gebied van personeel en organisatie.
  Vacatures bij gemeente Bladel of een van de andere Kempengemeenten, zullen dan ook via P&O de Kempen op de website van de Kempengemeenten bekend gemaakt worden.

   

  Indien er vacatures bij gemeente Bladel zijn, worden deze tevens hieronder getoond.

 • Junior toezichthouder/ handhaver bouw- en woningtoezicht (tijdelijke functie tot 31 december 2015)

  Bladel is een aantrekkelijke, complete gemeente, bestaande uit vijf dorpen met samen bijna 20.000 inwo-ners. De gemeente ligt erg mooi tussen de uitgestrekte bos- en heidegebieden en het weids agrarisch landschap van de Brabantse Kempen. Bladel heeft veel voorzieningen, er is een actief verenigingsleven en een modern bedrijventerrein. Kortom het is hier goed wonen, werken en recreëren. 

  De ambitie van Bladel is om steeds meer zaken samen op te pakken met de burgers. Daarvoor richt de organisatie haar aandacht naar buiten en wordt interactie gezocht met de samenleving. Zo weten we wat er leeft en wat er nodig is om ook in de toekomst een veelzijdige gemeente te blijven.

  Lees meer
 • Organisatiestructuur

  Bladel heeft een organisatie met weinig hiërarchische lagen. De secretaris (directeur) staat aan het hoofd, met daaronder de afdelingshoofden en de medewerk(st)ers. Er is uitgegaan van een vraaggerichte, platte structuur en logische werkprocessen. De afdelingen zijn onderverdeeld in kleinere teams die zelfstandig kunnen werken.

  Lees meer
 • De organisatiecultuur

  De cultuur van een organisatie heeft vaak veel meer invloed op het dagelijks functioneren dan de organisatiestructuur. Daarom hebben we een nota organisatiecultuur vastgesteld. In deze nota wordt de gewenste cultuur beschreven aan de hand van een aantal thema’s:

   

 • Personeelsbeleid

  De gemeente Bladel voert een eigentijds personeelsbeleid waarin flexibiliteit en verantwoordelijkheid sleutelwoorden vormen. Wij realiseren ons dat de medewerker een belangrijke succesfactor is in het behalen van resultaten. Wij proberen zakelijkheid te combineren met gemoedelijkheid.

  Lees meer

Digitaal loket

Alle gemeentelijke producten en diensten

Bladel • Casteren • Hapert • Hoogeloon • Netersel